Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Lunchbuffé

  • Översikt
  • Menyer
  • Öppettider

På Quality Hotel Bodensia kan ni njuta av vällagade luncher för varje smak och tillfälle.

Förutom den populära husmanskosten så serveras veckans soppa, vegetariska alternativ, nybakt bröd samt stor salladsbuffé.

Varje dag dukar vi dessutom upp nykokt Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör.

I priset ingår måltidsdryck, kaffe och kaka. Laktos, gluten och -mjölkfritt, ja, visst ordnar vi det, men ring oss gärna innan så slipper du vänta på att maten tillreds, tel 0921-17710

I Lunchmenyn är det märkt Glutenfritt (GF) och Mjölkfritt (MF). Vi kan dock inte garantera att det inte finns spår av allergener i lunchmaten. Är det något du inte tål? - prata med oss.

Serveras vardagar mellan kl. 11.00 - 13.30.

OBS! Tisdag den 11 februari är lunchrestaurangen abonnerad.

Välkomna!

 

Vänligen notera!
Quality Hotel Bodensia är från och med den 25 juni 2018 ett kontantfritt hotell.  För anställda, gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort.

VECKA 10

MÅNDAG

Sejfilé i tomatsås med oliver och kapris GF,MF, kokt potatis
Vegansk sojataco MF med vitlöksyoghurt MF,GF
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TISDAG

Kycklingschnitzel med aromsmör och klyftpotatis
Vegetarisk grekisk pytt med stekt potatis GF,feta och basilika aioli
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

ONSDAG

Köttfärslimpa på svensk nötfärs med champinjonsås och kokt potatis
Vegetarisk wok med bondbönsstrimlor GF,MF
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TORSDAG

Marinerad karré med bbq sås MF,GF och stekt potatis
Vegetariska biffar med ärta och soltorkad tomatMF,GF, ajvarsås MF,GF och ris
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

FREDAG

Helstekt dubbelmarinerad fläskfilé GF,MF med gratängpotatis
Vegetariska raggmunkar med stekt lök och svamp
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

VECKANS SOPPA:  Blomkålssoppa GF

 

VECKA 11

MÅNDAG

Kycklinglårfilé i coq au vinsås med rökt sidfläsk MF,GF och kokt potatis
Vegansk sötpotatisgryta GF, MF med karibisk kryddning och ris
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TISDAG

Souvas skav i gräddig sås med svamp GF och kokt potatis
Veganska indiska potatisplättar med chutney, mynta yoghurt och ris
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

ONSDAG

Sprödbakad Alaska Pollock MF med skarpsås GF och kokt potatis
Vegetarisk kålpudding MF
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TORSDAG

Marinerad karré MF,GF med ädelostsås GF och stekt potatis
Vegetarisk het chiligryta GF,MF med riven ost, crema och nachos
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

FREDAG

Mörmarinerad BBQ kyckling med potatisgratäng
Vegetarisk tortellinigratäng
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

VECKANS SOPPA:  Grillad paprika & tomatsoppa GF,MF med basilika kräm GF

Lunchmenyn är märkt med Glutenfritt (GF) och Mjölkfritt (MF). Vi kan dock inte garantera att det inte finns spår av allergener i lunchmaten. Är det något du inte tål? - prata med oss.

Lunch

  • Måndag - fredag 11.00-13.30

Restaurang / Café på Bodensia