Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Lunchbuffé

  • Översikt
  • Menyer
  • Öppettider

På Quality Hotel Bodensia kan ni njuta av vällagade luncher för varje smak och tillfälle.

Förutom den populära husmanskosten så serveras veckans soppa, vegetariska alternativ, nybakt bröd samt stor salladsbuffé.

Varje dag dukar vi dessutom upp nykokt Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör.

I priset ingår måltidsdryck, kaffe och kaka. Laktos, gluten och -mjölkfritt, ja, visst ordnar vi det, men ring oss gärna innan så slipper du vänta på att maten tillreds, tel 0921-17710

I Lunchmenyn är det märkt Glutenfritt (GF) och Mjölkfritt (MF). Vi kan dock inte garantera att det inte finns spår av allergener i lunchmaten. Är det något du inte tål? - prata med oss.

Serveras vardagar mellan kl. 11.00 - 13.30.

Välkomna!

 

Vänligen notera!
Quality Hotel Bodensia är från och med den 25 juni 2018 ett kontantfritt hotell.  För anställda, gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort.

VECKA 49

MÅNDAG

Kycklingfilé i mild currysås med äpple GF och ris
Vegetarisk panpizza med zucchini, tomat, rödlök och oliver
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TISDAG

Sprödbakad havskatt med kall skagensås och kokt potatis
Vegetarisk indisk palak paneer med halloumi, spenat och basmati GF
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

ONSDAG

Älg & nötfärsbiffar med svampsås, lingon och kokt potatis
Vegetarisk tortellinigratäng med tomat, grönsaker och pesto (innehåller nötter)
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TORSDAG

Norrländsk karré GF,MFmed trepepparsås GF och stekt potatis
Vegetarisk fylld zucchini med soltorkad tomat och feta GF
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

FREDAG

Helstekt nötinnanlår med rödvinssås GF, MF och gratängpotatis GF
Vegetarisk karibisk sötpotatisgryta GF,MFmed ris
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

 

VECKANS SOPPA: Krämig soppa med röda linser, kokosmjölk och tomat GF,MF

 

Lunch

  • Måndag - fredag 11.00-13.30

Restaurang / Café på Bodensia