Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Medarbetarberättelser

Katarina har en arbetsplats i ständig utveckling

Som säljare på Pite Havsbad Group strävar Katarina Selin efter att sätta ihop perfekta nöjes- och konferensvistelser för privatpersoner och företag. Omväxlande kundkontakter och en kreativ kontorsmiljö gör att hon känner sig såld på sitt jobb.


Efter flera år i resebranschen, både i Sverige och utomlands, började Katarina Selin som säljare på Pite Havsbad Group 2012. Efter att ha bokat resor utan att veta om resenärerna kom i väg ordentligt eller inte, längtade hon efter ett jobb där hon fick en helhetsbild av resan. Som säljare på PHG hjälper hon företag och privatpersoner att sätta ihop den perfekta vistelsen på någon av koncernens nio hotell, oavsett om gästerna är ute efter isbrytarfärd, femkamp eller middag med musikquiz.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
– Kundkontakten. Det är alltid lika kul när jag känner att jag har fått till ett riktigt bra program som passar kunden, vad gäller boende, aktiviteter och middagar. Många av kunderna är återkommande och vi får både spontan feedback och kontinuerlig uppföljning på hur vistelsen blev, så jag känner att jag har fått den där helhetsbilden jag var ute efter.

Vilken är den största utmaningen?

– Att hitta rätt lösning för kunden bland våra många anläggningar, och att ha kunskap om allt vi har att erbjuda. Det gäller att hålla sig uppdaterad hela tiden och känna till de olika anläggningarnas egenskaper.

Hur skulle du beskriva arbetsplatsen?
– Jag jobbar ute på Pite Havsbad, som är en kreativ och glad arbetsplats i ständig utveckling. Saker rivs och byggs runt omkring en samtidigt som en artist kan stå i närheten och repa inför en ny show. Det är jätteroligt.

Vad får dig att trivas?

– Kollegorna och att jobbet är så omväxlande. Mina tre senaste samtal var från en företagare som ville hyra en isbrytare inför ett besök från utlandet, en privatperson som ville hyra husvagnsplats och ett företag som ska ha konferens på Skellefteå stadshotell. Jag har hela tiden kontakt med olika typer av kunder som efterfrågar olika typer av aktiviteter.

Vilka egenskaper har du nytta av i ditt jobb?

– Att vara lyhörd inför kunderna är viktigt. Vissa vill ha snabba och konkreta svar medan andra vill ha mycket detaljer på ett tidigt stadium.  Att kunna prioritera är också viktigt, så att alla kunder känner sig sedda och hörda.

Vad har du lärt dig sedan du började?

– Eftersom jag inte kommer från Norrbotten har det varit intressant för mig att åka runt till våra olika anläggningar.  Jag hade inte varit i Boden eller Älsvbyn förut, till exempel. Det finns väldigt mycket att se och göra i Norr- och Västerbotten som jag inte kände till när jag kom hit.

Katarina Selin
Gör: Innesäljare på Pite Havsbad Group
Bor: I Piteå
Favorit bland PHG:s resmål:  ”Storforsen, det är både lugnt och vackert.”

Medarbetarberättelser

2013-06-18

Roger Sandberg jobbar där det händer

Med Nordens största konferens- och turistanläggning som arbetsgivare behöver Roger Sandber... Läs hela artikeln

Medarbetarberättelser

2013-06-18

Att ha en passion för mat är avgörande i mitt jobb”

Planering och stresstålighet är kärn-ingredienserna i kökschefen Anders Jön... Läs hela artikeln

Medarbetarberättelser

2013-06-18

Katarina har en arbetsplats i ständig utveckling

Som säljare på Pite Havsbad Group strävar Katarina Selin efter att sätta ihop p... Läs hela artikeln

Medarbetarporträtt

2013-06-15

Therese brinner för att bortaplan ska kännas som hemma

Flexibilitet och ett glatt humör är Therese främsta tillgångar som recept... Läs hela artikeln