Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Lunchbuffé

  • Översikt
  • Menyer
  • Öppettider

På Quality Hotel Bodensia kan ni njuta av vällagade luncher för varje smak och tillfälle.

Förutom den populära husmanskosten så serveras veckans soppa, vegetariska alternativ, nybakt bröd samt stor salladsbuffé.

Varje dag dukar vi dessutom upp nykokt Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör.

I priset ingår måltidsdryck, kaffe och kaka. Laktos, gluten och -mjölkfritt, ja, visst ordnar vi det, men ring oss gärna innan så slipper du vänta på att maten tillreds, tel 0921-17710

Serveras vardagar mellan kl. 11.00 - 13.30.

Välkomna!

 

Vänligen notera!
Quality Hotel Bodensia är från och med den 25 juni 2018 ett kontantfritt hotell.  För anställda, gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort.

VECKA 42

Ugnstekt kotlettrad med rödvinssås och örtslungad potatis
Vegetarisk Canneloni gratinerad med tomat, ricotta och spenat
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TISDAG

Ugnsbakad kyckling file, rostade grönsaker, bearnaise och stekt potatis
Vegetarisk lasagne med getost, spenat och tomat
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

ONSDAG

Viltskavsgryta med kokt potatis och lingon
Vegetariska kikärtsbiffar med medhelhavs cous cous och ört majonnäs
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TORSDAG

Sprödbakad koljafilé med dansk remouladsås och kokt potatis
Vegetarisk ajvargratinerad aubergine med quinoa pytt
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde

FREDAG

Souvlaki kryddade grillspett med vitlöks yoghurt och stekt färskpotatis
Vegetarisk  falafel med hummus och grönsaks bulgur
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

VECKANS SOPPA: Krämig höstsoppa med rotselleri och svamp

 

VECKA 43

MÅNDAG

Spenat och fetaostfylld rödspätta med kokt potatis och citronmajonäs
Vegetarisk rotsakspytt med pepparrotskräm
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TISDAG

Husets lasagne
Vegetarisk bönchili tex mex med ris och nachochips
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

ONSDAG

Helstekt karré med rostad potatis och bearnaisesås
Vegetarisk bakpotatis med krämig fyllning
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TORSDAG

Ugnsbakad torsk med hummersås och kokt potatis
Vegetarisk lasagne med spenat och getost
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde

FREDAG

Teriyakimarinerade kycklingspett med caesar potatis
Vegetariska morotsbiffar med grönsaks cous cous tsatziki
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

Veckans soppa: Tomat och paprika soppa

 

Lunch

  • Måndag - fredag 11.00-13.30

Restaurang / Café på Bodensia