Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Lunchbuffé

  • Översikt
  • Menyer
  • Öppettider

På Quality Hotel Bodensia kan ni njuta av vällagade luncher för varje smak och tillfälle.

Förutom den populära husmanskosten så serveras veckans soppa, vegetariska alternativ, nybakt bröd samt stor salladsbuffé.

Varje dag dukar vi dessutom upp nykokt Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör.

I priset ingår måltidsdryck, kaffe och kaka. Laktos, gluten och -mjölkfritt, ja, visst ordnar vi det, men ring oss gärna innan så slipper du vänta på att maten tillreds, tel 0921-17710

Serveras vardagar mellan kl. 11.00 - 13.30.

Välkomna!

 

Vänligen notera!
Quality Hotel Bodensia är från och med den 25 juni 2018 ett kontantfritt hotell.  För anställda, gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort.

VECKA 50

MÅNDAG

Sprödbakad panerad fisk med kokt potatis och citronmajonnäs
Vegetariska bullar med gnocchi pasta i tomatsås och stekt svamp
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TISDAG

Helstekt fläskytterfilé med bearnaise och örtslungad potatis
Vegetarisk västerbottengratinerad broccoligratäng
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

ONSDAG

Krämig lax lasagne med spenat
Vegetarisk lins och grönsaks gryta med ris
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TORSDAG

Julinspirerad lunch med klassiska tillbehör

FREDAG

Julinspirerad lunch med klassiska tillbehör

VECKANS SOPPA: Krämig rotfrukts soppa

VECKA 51

MÅNDAG

Ugnstekt kycklinglårfilé med citrondragon sås och ris
Vegetarisk tomat och örtfylld tortellini med ostsås och stekta grönsaker
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TISDAG

Husets laxpudding med fänkål och brynt smör
Vegetarisk morotsbiff med medelhavs cous cous och mynta tzatziki
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

ONSDAG

Pytt i Panna med inlagda rödbetor och stekt ägg
Vegetariska gratinerade ricotta och spenatfyllda canneloni med tomatsås
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TORSDAG

Helstekt karré med vitlöksfräst svamp, rödvinssky och rostad potatis
Vegetarisk Indisk blomkåls curry med basmati
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde

FREDAG

Souvlakikryddade grillspett med vitlökscreme och stekt potatis
Vegetariska enchiladas gratinerade med jalapeños, ost och tomatsås
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

VECKANS SOPPA: Krämig grönsakssoppa

 

 

Lunch

  • Måndag - fredag 11.00-13.30

Restaurang / Café på Bodensia