Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Lunchbuffé

  • Översikt
  • Menyer
  • Öppettider

På Quality Hotel Bodensia kan ni njuta av vällagade luncher för varje smak och tillfälle.

Förutom den populära husmanskosten så serveras veckans soppa, vegetariska alternativ, nybakt bröd samt stor salladsbuffé.

Varje dag dukar vi dessutom upp nykokt Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör.

I priset ingår måltidsdryck, kaffe och kaka. Laktos- och glutenfria alternativ finns varje dag, fråga personalen.

Serveras vardagar mellan kl. 11.00 - 13.30.

Välkomna!

VECKA 47

MÅNDAG

Panerad rödspätta fylld med spenat och fetaost, potatismos och olivremoulade
Vegetarisk rödbetsgratäng med getost
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TISDAG

Mustig höstgryta på kalv med rotsaker och svamp, kokt potatis
Vegetariska grönsaksbiffar med tzatziki, stekt potatis och paprika
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

ONSDAG

Klassiska kåldolmar med skysås, lingon och kokt potatis
Vegetarisk bakad potatis med fetaoströra, soltorkad tomat och majs.
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TORSDAG

Viltmästarskav med krossad potatis och rårörda lingon
Vegetarisk smördegspaj med spenat, tomat, getost och oliver
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor, sylt och grädde
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

FREDAG

Rödvinsbräserad högrev med kall bearnaisesås och rostad potatis
Vegetarisk gratäng med sötpotatis, bönor, dill och dijon
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

VECKANS SOPPA:  Röd linssoppa med tomat, creme fraiche och koriander

VECKA 48

MÅNDAG

Ugnsbakad kycklingbröstfilé med stekta grönsaker, currysås och ris
Linsgryta med grönsaker och kokt potatis
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TISDAG

Husets köttfärslimpa med gräddig champinjonsás och kokt potatis
Grekisk bulgur pytt med fetaost och kall örtsås
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

ONSDAG

Skånsk kalops på högrev med pressgurka och kokt potatis
Cous cous med marokansk grönsaksgryta och kikärtor
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TORSDAG

Sejfilé i krämig vitvinssås med kapris och kokt potatis
Tomat och örttortellini med stekta grönsaker, feta och Oliver
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor, sylt och grädde
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

FREDAG

Helstekt marienerad fläskkarré med pepparsás och potatisgratäng
Vegetarisk Lasagne med getost, morot och spenat
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

VECKANS SOPPA:  Tomat och paprika soppa med fetaostkräm

Lunch

  • Måndag - fredag 11.00-13.30

Restaurang / Café på Bodensia