Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Lunchbuffé

  • Översikt
  • Menyer
  • Öppettider

På Quality Hotel Bodensia kan ni njuta av vällagade luncher för varje smak och tillfälle.

Förutom den populära husmanskosten så serveras veckans soppa, vegetariska alternativ, nybakt bröd samt stor salladsbuffé.

Varje dag dukar vi dessutom upp nykokt Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör.

I priset ingår måltidsdryck, kaffe och kaka. Laktos- och glutenfria alternativ finns varje dag, fråga personalen.

Serveras vardagar mellan kl. 11.00 - 13.30.

Välkomna!

VECKA 16

MÅNDAG

Ugnstekt kycklingfilé med soltorkad tomat och timjanssås, stekt potatis
Vegetarisk gnocchipanna med oliver och citron&örtsmör
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TISDAG

Helstekt kotlettrad, stekt lök, gräddsås & kokt potatis
Vegetarisk lasagne med feta, spenat & tomatsås
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

ONSDAG

Kalvfärsbiffar med champinjonsås, pressgurka och ugnstekt potatis
Vegetarisk fylld zucchini med riven parmesan
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TORSDAG

Krämig biff stroganoff med dijóncreme och stompad potatis
Vegetarisk ratatouille gratäng
Ärtsoppa med fläsk, tunna pannkakor, sylt och grädde
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

FREDAG

Ugnsbakad lax i hummersås med dillslungad potatis
Vegetarisk crepes med krämig champinjonfyllning
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

VECKANS SOPPA: Rostad paprika & tomatsoppa med basilika fraiche

VECKA 17

MÅNDAG

Sprödbakad fisk, gröna ärtor, remouladsås, citron & kokt potatis
Vegetarisk bakpotatis fylld med färskost & parmesa
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TISDAG

Husets krämiga lasagne
Vegetarisk tex-mex böngryta med lime creme fraiche & nachos
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

ONSDAG

Fläskkarré med cidersås, rosmarin potatis & stekt äpple
Vegetarisk färsk pasta med gorgonzola fyllning, stekta grönsaker och oliver
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

TORSDAG

Krämig viltskavsgryta med svamp & kokt potatis
Vegetarisk getostlasagne med ratatouillegrönsaker
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

FREDAG

Mörmarinerad BBQ kyckling med gratängpotatis
Vegetarisk moussaka med tomat, sojafärs och ostbechamel
Pitepalt med de traditionella tillbehören lingonsylt och äkta smör

VECKANS SOPPA: Morotssoppa med kokosmjölk, ingefära & lime

Lunch

  • Måndag - fredag 11.00-13.30

Restaurang / Café på Bodensia