Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Rigmor Gustafsson och Bohuslän Big Band

After work!
Kvällens erbjudande på Casa Bodensia i lobbybaren för dig som vill äta innan konserten. Välkommen med din bordsbokning på 0921-17710
Butcher´s steak spett med grönsaker, rostad majskolv, pommes och rökig spicymayo dip,

Pris 255:- (ord pris 285:-)

Musikalen
En musikalisk resa med allt från Ella Fitzgerald och Billie Holiday till musik ur Rigmors Gustafssons egen katalog, nu arrangerade av musiker i Bohuslän Big Band. I denna konsert hör du tolkningar av såväl My shining hour och On the sunny side!

”A world class jazz orchestra” är ett uttryck som ofta hörs från musiker, solister, kompositörer och dirigenter som gästat Bohuslän Big Band och dess ensembleform som värnar om traditioner samtidigt som den tänjer på de kreativa gränserna och som inte räds någonting i musikens värld. Med en väl avvägd balans mellan tradition och nytänkande ligger bandet i framkant och har ett fantastiskt renommé världen över. Bohuslän Big Band har nominerats till en Grammis tillsammans med Ale Möller för albumet Pegasus.

I denna produktion, som är ett utbyte mellan Norrbotten Big Band och Bohuslän Big Band presenterar man en älskad sångsolist i form av Rigmor Gustafsson. Rigmor är idag en av de ledande jazzvokalisterna i Europa och har släppt nio skivor varav tre sålt guld! 2013 tilldelades hon Kungl. Musikaliska Akademiens jazzpris "för att hon genom sitt starkt lysande konstnärskap för ut svensk jazz i världen och tar den internationella jazzen till Sverige".

Rigmor Gustafsson har flera gånger sjungit för kungafamiljen och uppträtt under Polarprisgalan. Nu ser vi fram emot att höra henne i detta spännande samarbete med Bohuslän Big Band!

Biljett: 150 kr
Medlem i BodenArr/Under 25 år: 100 kr
Barn under 12 år: Gratis!

I samarbete med/Med stöd av:
BodenArr, ABF Norr Boden; Bodens Kommun, Norrbottensmusiken, Quality Hotel Bodensia